Auto industrija

Prodajnim programom iz sektora auto industrije obuhvaćeni su proizvodi iz programa ulja, maziva, guma i rezervnih dijelova za teretna i putnička vozila.

Kompanija Almy je dugogodišnji ovlašteni distributer i uvoznik proizvoda najveće svjetske naftne kompanije Shell, takodjer smo i generalni distributer za Bosnu i Hercegovinu ulja, maziva i nesmrzavajućih tekućina kompanije Alpet iz Turske. U našem prodajnom asortimanu možete pronaći i ostale svjetske brendove motornih ulja: Castrol, Mobil, Olma, Nisotec…

Značajan uspjeh i ugled kod kupaca stekli smo sa prodajom akumulatora brenda Bosch, Topla i Magneti Marelli te u našem ovlaštenom servisu akumulatora vršimo i servisiranje istih. Bavimo se i trgovinom rezervnim dijelovima kroz svoju specijaliziranu prodavnicu u Zenici kao i kroz maloprodajne objekte u sklopu benzinskih pumpi.

U ponudi imamo putničke i teretne gume najpoznatijih svjetskih brendova po najpovoljnijim cijenama sa mogućnošću ugradnje na licu mjesta. Uspješno pokrivamo sve segmente tržišta: od najpovoljnije do najzahtjevnije ponude visokog kvaliteta! Ukoliko nemamo neku od guma trenutno na stanju, dobavljamo ih po narudžbi u veoma kratkom roku! Skladište ulja, maziva i guma i nesmrzavajućih tekućina je lociranu u krugu kompanije na adresi Vrandučka bb, Poslovna zona Pečuj, Zenica.

Posjedujemo nekoliko dostavna vozila za brzu isporuku Vaših narudžbi.

Prodavnica auto dijelova nalazi se u Zenici neposredno uz BP Almy Zenica 1 a sve robe iz programa auto industrije možete pronaći i na našim benzinskim pumpama u Zenici, Sarajevu i Zavidovićima. Za kupljene rezervne dijelove obezbijeđena je i montaža u brzim servisima u Zenici.

Dva brza servisa su nalaze se u Zenici i opremljeni su najsavremenijom opremom. Posebno ističemo kontrolu i izmjenu ulja u motoru, ,filtera, obloga, diskova, pločica, filtera, metlica itd. U ovim servisima vrše usluge se besplatne zamjene ulja i filtera kupljenih u našoj kompaniji.

Na istom lokalitetu nalazi se i vulkanizerski servis koji je takodje opremljen vrhunskom opremom za demontažu/montažu i balansiranje svih vrsta guma i profesionalnom obučenom uslugom.

Komercijala ulja i maziva
Telefon/fax: +387 32 424 074
e-mail: asif.bjelic@almy.ba
e-mail: nihad.hrkic@almy.ba

Skladište ulja, maziva, guma i dijelova
Telefon/fax: +387 32 424 076
e-mail: mirzad.sehic@almy.ba

Komercijala rezervnih dijelova
Telefon/fax: +387 32 456 841
e-mail: husein.avdic@almy.ba