Benzinske pumpe Almy!.

P R O M O

Posjedujemo pet benzinski pumpi, dvije u Zenici, dvije u Zavidovićima i jednu u Sarajevu, terminal naftnih derivata kao i skladište Lož ulja.

bp-zenica1Benzinska Pumpa Almy Zenica I
Adresa: Vrandučka bb, Poslovna zona Pečuj, Zenica
Kontakt: +387 (0)32 446 040
Usluge: Market, Coffe2Go, Mjenjačnica, Brzi Servis, Vulkanizer, Prodavnica Auto Dijelova i Opreme, Auto Praonica, Wi-Fi, AdBlue

 

 
bp-zenica2Benzinska Pumpa Almy Zenica II
Adresa: Vrandučka bb, Poslovna zona Pečuj, Zenica
Kontakt: +387 (0)32 446 320
Usluge: Market, Caffe, Brzi Servis, Vulkanizer, Auto Praonica, LPG, AdBlue, Wi-Fi

 
 
 

bp-zenica2Benzinska Pumpa Almy Sarajevo I
Adresa: Bojnička 62, Ilidža
Kontakt: ‎+387 (0)33 466 433
Usluge: Almy Market, Almy Caffe, Coffe2Go, LPG, Wi-Fi

 
 
 

bpzavidoviciBenzinska Pumpa Almy Zavidovići I
Adresa: Dr. Pinkasa Bandta bb, Zavidovići.
Kontakt: +387 (0)32 868 630
Usluge: Market, Coffe2Go, Mjenjačnica, Prodavnica Auto Dijelova i Opreme, Wi-Fi

 
 
 

bp-zenica2Benzinska Pumpa Almy Zavidovići II
Adresa: Radnička bb, Zavidovići
Kontakt: +387 (0)32 878 530
Usluge: Market, Prodavnica Auto dijelova i Opreme, LPG, Wi- Fi

 
 

 
Naftni Derivati – Goriva vrhunskog kvaliteta, ekološki prihvatljiva. Također, na našim pumpama možete točiti i visoko kvalitetetni LPG – auto plin!

Lož Ulje – LUEL – Vršimo prodaju i distribuciju lož ulja (LUEL EURO) građanima na cijelom područiju BiH. Za veće količine vršimo i besplatan prijevoz te odobravamo određene popuste.

AdBlue – Uz najkvalitetnija goriva na našim benzinskim pumpama možete točiti i najkvalitetniji AdBlue koji posjeduje potrebne ateste i certifikate.
AdBlue je novi proizvod čije korištenje zahtijevaju najnoviji modeli teretnih kamiona i autobusa u Europi. S njim osjetno smanjujemo količinu štetnih tvari u ipušnim plinovima. Na vozilu je u zasebnom spremniku (rezervoaru) pored rezervoara dizelskog goriva. Ne dodaje se u gorivo niti se s njim miješa. AdBlue je patentirana i zaštićena proizvodna marka Udruženja automobilske industrije Njemačke (VDA).

Trgovine/Marketi – Namijenjene svima koji žele „usput“ kupiti neku grickalicu, osvježavajući napitak, sladoled, cigarete ili pak nešto za ličnu higijenu. U ponudi imamo i rezervne dijelove za Vašeg ljubimca, gume, sijalice, brisače, sve vrste tečnosti, filtere, ulja i maziva i još mnogo toga.
Naši marketi su Vam dostupni non-stop te se u nas se možete pouzdati 0-24h. Svratite i kupite sve što vam treba za ugodnije i zabavnije putovanje!

Kafei – Pri našim benzinskim pumpama posluju moderni kafei u kojima se možete odmoriti i osvježiti raznim napitcima, sladoledom ili našom jedinstvenom „coffee2go“ – kafom za ponijeti. I ne propustite probati naše delikatesne sendviče!
Coffee2Go – „Kafa za ponijeti – coffe2go“ Vas čeka na našim benzinskim pumpama.
Za sve naše kupce koji žele kvalitetnu kafu, a pri tome ne žele gubiti svoje dragocjeno vrijeme, nudimo sve vrste kafa za ponijeti.

Vulkanizerske radnje su sastavni dio naše ponude. Sve usluge su besplatne za naše kupce te Vam poručujemo da svratite na besplatan pregled vašeg vozila „usput“. Nudimo vam veliki izbor guma raznih proizvođača, za putnička, komercijalna i teretna vozila. Sigurni smo da vam možemo pomoći pri odabiru najboljih guma za vaše vozilo a napominjemo da su usluge montaže i balansiranja besplatne za naše kupce.

Autopraonice – su baš kao i vulkanizerske radnje sastavni dio naše ponude. Pri našim benzinskim pumpama u Zenici i Zavidovićima posluju autopraonice u kojima se posvećuje velika pažnja unutrašnjoj i vanjskoj čistoći vaših „ljubimaca“. Navratite i naši uposlenici će se potruditi da vaše vozilo istinski zablista!

Mjenjačnice – Uz naše benzinske pumpe a u saradnji sa IK Banka d.d. Zenica posluju i Mjenjačnice koje vam stoje na raspolaganju 0/24h

Motel & Restoran – Neposredno uz benzinsku pumpu u Zenici nalazi se savremeno opremljen Motel *** i Restoran Almy koji predstavlja idealno mjesto za Vašu pauzu. Motel posjeduje dva restorana te prostranu ljetnu baštu koja podsječa na starobosansku avliju. U restoranima se služe tradicionalna bosanska jela, jela iz krušne peči kao što su pizze i kalcone, jela sa roštilja i ražnja kao i raznovrsna jela moderne evropske kuhinje. Posebno izdvajamo iz ponude naše čuvene pizze, palačinke i svježe cijeđene sokove.
Detaljnije informacije o našem motelu možete pronaći na linku.

Back to Top